Babysang

Velkommen til babysang i Elverum kirke hver mandag kl. 12.30

Velkommen til babysang hver mandag fra 08. januar til utgangen av mai i  Elverum kirke kl. 12:30 (Det er ikke babysang 19.02., 26.03, 02.04. og 21.05.)

Sesongen avslutter med babygudstjeneste onsdag 30. mai kl 11.00 Etter sangen hygger vi oss med en kaffekopp. Ta gjerne med matpakke. Velkommen til en hyggelig stund for deg og babyen din, med sang, bevegelse og sosialt samvær.

Babysang er for deg som går hjemme i barselpermisjon. Vi vet at babyer har ulik soverytme, så dere bestemmer fra gang til gang hvilken gruppe dere kommer på. Mellom de to sanggruppene har vi en felles kaffepause. Både mammaer og pappaer er hjertelig velkommen!

Babysang i Elverum kirke går fra januar-mai og august-november. Du bestemmer selv når dere begynner/slutter i løpet av året. Noen lurer på hvor gamle babyene bør være før de begynner, men dette er det ikke noe fast svar på. Noen begyner når de er noen uker gamle, andre venter et par måneder, et halvt år eller mer. Dere må selv kjenne på når dere er klare for å være med. Er du usikker, kan dere komme en gang og prøve, og så heller vente litt før dere begynner fast.

Gjennom opplevelse av sang, rytmer, farger, såpebobler, lyder og bevegelse stimuleres barnas sanser og utvikling, og babysangen er også en hyggelig og sosial møteplass. Som kirke forsøker vi å formidle et positivt Gudsbilde og bidra til å skape en bro mellom himmel og hverdag.

I musikken er man sammen om noe. Man deler en felles opplevelse, skaper noe sammen. Man leker og utforsker sammen. Musikk og babysang gir derfor barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent.

Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med. Allerede i mors mage kan forsteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn. I barnets oppvekst er det også viktig å presentere det for musikk. Den har betydning for barnets utvikling, idet musikken gir barnet auditive, sansemotoriske og kroppslige opplevelser. På samme tid er musikken en ramme hvor barnet får mulighet tli å uttrykke og utfolde seg.

Ingen påmelding - bare møt opp! Kr. 25,- per gang. Vi ser helst at du betaler med Vipps.

Spørsmål? E-post: sammen.i.kirka@elverum.kirken.no Telefon 90 97 36 27

20. april 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Elverum kirkelige fellesråd Powered by Agrando