EKSTRAKONSERT for Hematt tel jul


Hematt tel jul med Signe Marie Rustad, Ane Eriksen Hamilton, Trond Berg og Cantate Domino både 21. og 22. desember i Elverum kirke

 

Ekstrakonsert!!!
 

Vi er glade for den store interessen for den tradisjonsrike Hematt tel jul-konserten på bitte lille julaften. I år blir det ekstrakonsert et døgn før, 21. desember kl. 2100.

Billetter til begge konserter kan kjøpes HER!

 

Med sitt nyeste album får Signe Marie Rustad strålende kritikker og god respons fra publikum. Hennes personlighet og særegne formidlingsevne er med på å ta oss Hematt tel jul sammen med Cantate Domino.

Det blir et bra knippe musikere som inviterer til den tradisjonsrike konserten på bitte lille julaften i Elverum kirke. Alt fra det melankolske til det høystemte blir med når nær 30 korsangere og flere visesangere setter sammen et program som tar oss hjem til Elverum og inn i julehøytiden. «Particles of faith» er navnet på årets plateutgivelse fra Signe Marie Rustad. Musikk fra dette og tidligere album blir å høre på konserten. Nyskrevne korarrangementer gir de kjente låtene en ny drakt.

I korrekkene i Cantate Domino står to personer som har funnet hverandre musikalsk: Ane Hamilton og Trond Berg. De vil også prege årets program. Det blir musikk av Joni Mitchell, Paul McCartney og mange, mange flere. Og med en god porsjon korstykker og fellessanger ser vi fram til en ny bitte lille julaften som tar oss Hematt tel jul.

 

Hematt tel jul
Cantate Dominos tradisjonsrike konsert på bitte lille julaften.
I år sammen med artisten Signe Marie Rustad, samt Ane Eriksen Hamilton & Trond Berg
Elverum kirke, 22. desember kl 21:00.
Elverum kirke, 21. desember kl. 21:00 

Billetter kjøper du HER

 

 

Tilbake