Konsert med Bæljliga'n


Lørdag 4.11 spiller Bæljliga'n i Sørskogbygda kirke 

«RUNDT TO TREKKSPILL»
I anledning av at Sørskogbygda kirke fylle 150 år i november, inviterer Sørskogbygda menighetsråd til en – av flere – musikalske markeringer i kirken denne lørdagen.

Deltakere er Elverum damekor m dirigent Arne Moseng og Bæljliga´n.

Damekoret er kjent for de fleste i distriktet. Dirigent og organist Arne Moseng er heller intet unntak. Han var tidligere kantor i Våler menighet i en årrekke, og har dirigert mange kor i Hedmark. Flere av disse har han turnert med over store deler av verden. Moseng har også vært en pådriver for å få restaurert orgelet i Sørskogbygda kirke, og ved denne anledningen får vi høre resultatet.

Bæljliga’n så sitt lys midt på 80-tallet. De var kjente for trøkk og glede i sine scene-opptredener. Gjennom sine mest aktive år gjorde de mange opptredener i hele Skandinavia. Det ble også tid til en plateinnspilling på 90-tallet. Denne kan fremdeles strømmes på Spotify. Noen medlemsskifter har det vært undervegs, og ved denne konserten består gruppa av Willy Lindstad (tr.spill), Cato Berggren (tr.spill), Bjørn Fredriksberg (bass) og Vegard Tangen (trommer).

På repertoaret står glad gammeldans, viser og swing; alt utført med snert og glimt i øyet.
Sørskogbygda menighetsråd ønsker velkommen til en hyggelig ettermiddagsstund i kirken.
Inngang er gratis for alle.
Den kan gis en frivillig kollekt etter konserten; evt. Vipps 129630

Tilbake