JULEKONSERT: Julegaven Trine Rein 27.11


med Trine Rein feat. Adrian Jørgensen og Siri’us Gospelkor

 

For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen onsert ‘Julegaven’.
Når hun besøker Elverum Kirke lørdag 27. nov., har hun med seg gjesteartst, Adrian Jørgensen med den vakre stemmen som vi er blitt kjent med via programmer som The Voice, MGP, og Stjernekamp på NRK.

Har du forresten hørt singlene ‘Motvind’ og ‘Tårnseileren’ som har vært listet på NRK P1 i ukesvis gjennom 2021? I tllegg blir det et spennende samarbeid med Siri’us Gospelkor

I høst slipper Trine og Adrian også en splitter ny julesang som heter ‘Nå er det jul igjen’.

Etter et historisk spesielt halvannet år skal det bli godt å få med seg en julekonsert med mening, god musikk og ikke minst, en god latter. Det trenger vi nå! Trine Rein er kjent for å by på seg selv som ar9st og sanger, og med en habil sanger som Adrian i 9llegg er det ikke mye å lure på: Dette blir skikkelig gromlyd!

Apropos gromlyd, årets band består av Trine Reins faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, Kenneth Bjørdal på Hammond orgel, og Alexander Pe)ersen på trommer og perkusjon. På lyd har hun med seg Bodvar Tornes, og med dette stjernelaget er kvelden sa), og de gode musikkopplevelsene står i kø. Som vanlig har hun også i år et tett og godt samarbeid med hjelpeorganisasjonen MAF - Mission Aviaton Fellowship som bidrar til at turnéen blir både meningsfull og vellykket.

Hjertelig velkommen til en veldig hyggelig førjulskonsert med Julegaven!

Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart. Varighet ca 80 minutter uten pause.

Billetter kjøpes her www.ticketmaster.no 

Billettgrense
Det er en billettgrense på 10 billetter per person for dette arrangementet.
Vennligst respekter billettbegrensningen på arrangementet. Personer som overskrider billettbegrensningen kan få noen eller alle sine bestillinger og billetter slettet uten varsel av Ticketmaster etter eget skjønn. Dette inkluderer bestillinger med samme navn, e-post adresse, postadresse, kredittkortnummer eller annen informasjon.

 

MAF
Konsertserien gjøres i samarbeid med MAF - Mission Aviation Fellowship, Norge. MAF

Tilbake