Ny giv på aktivitetskaféen


Møteplassen Elverum
- Et sosialt fellesskap med samtale, trim, mat og hygge


På Møteplassen ble det i sommer (2023) installert nytt kjøkken. Det betyr at vi går høsten lyst i møte og ser fram til fellesskap med samtale, trim, mat og hygge. 

Til vanlig samles ca 20-30 personer hver fredag på Møteplassens aktivitetskafe. Vi starter med servere vafler og kaffe ca. kl.10.30. Det er god tid til å prate sammen. Ellers har vi litt lett trim, quiz, synger sammen og hører gode historier. Det blir servert en sunn og god middag laget av Møteplassens kokk Kristin Grinaker Sagmoen. Selvfølgelig etterfulgt av en dessert som ofte er pent pyntet. Vi pleier å være ferdige ca kl.13.30.

Diakon Gunhild med frivillige er vertskap hver andre fredag. De andre fredagene er Mari Opseth, daglig leder og Randi Stensløkken Moen, daglig leder på Frivilligsentralen vertskap. Elvarheim Rotary Club og Lions Club Elverum henter og kjører hjem de fleste av våre gjester. For mange er dette det eneste sosiale de er med på i løpet av uken. Dette tilbudet betyr svært mye for våre gjester. Vafler, kaffe, middag og dessert koster totalt 200,-. Det er ikke påmelding til aktivitetskafe, så det er bare å komme.

Et nytt kjøkken betyr at det blir mye lettere og raskere å ta oppvasken. Det er en av oppgavene våre frivillige hjelper til med.
Nå vil alt gå som en lek , men vi trenger flere hender. Har du mulighet? Eller vet du om noen vi kan spørre?

Kontakt Gunhild mobil 971 55 175. 

 

 

 

 

Bildet er tatt 26. april 2019 av GKW.
Vi ser f.v. Oline Stenberg, Oddny Bakken og Ingrid Hagelund

Tilbake