Aktivitetskafé på Møteplassen.


Har endelig startet opp igjen! Men med avstand og munnbind ved behov. Et sosialt fellesskap med samtale, trim, mat og hygge. 

Til vanlig samles ca 30-40 personer hver fredag på Møteplassens aktivitetskafe. Vi starter med servere vafler og kaffe ca. kl.10.30. Det er god tid til å prate sammen. Ellers har vi litt lett trim, quiz, synger sammen og hører gode historier. Det blir servert en sunn og god middag laget av Møteplassens kokk Kristin Grinaker Sagmoen. Selvfølgelig etterfulgt av en dessert som ofte er pent pyntet. Vi pleier å være ferdige ca kl.13.30.

Diakon Gunhild med frivillige er vertskap hver tredje fredag. De andre fredagene er Mari Opseth, daglig leder og Randi Stensløkken Moen, daglig leder på Frivilligsentralen vertskap. Elvarheim Rotary Club og Lions Club Elverum henter og kjører hjem 20-25 av våre gjester. Flere av dem som blir hentet har få andre treffpunkter i løpet av uken. Dette tilbudet betyr svært mye for våre gjester. Vafler, kaffe, middag og dessert koster totalt 150,-. Det er ikke påmelding til aktivitetskafe, så det er bare å komme.

 

Bildet er tatt 26. april 2019 av GKW.
Vi ser f.v. Oline Stenberg, Oddny Bakken og Ingrid Hagelund

Tilbake